Creatum, Partners in Ontwikkeling
Home
Wat doet Creatum?
Wie is Creatum?
Wat is Beeldwerk?
Werken met Beeldwerk
Beeldwerk bestellen
Bestelformulier
Workshop
Contact
Gastenboek

Drijvende kracht achter Creatum is Jan Adam. Jan beschikt over een zeer ruime ervaring op het gebied van het faciliteren van processen in leren, ontwikkelen en veranderen. Naast ervaring zijn vooral creativiteit, bezieling, spiritualiteit, humor, betrokkenheid en zelfrelativering belangrijke ingredienten in zijn werkwijze. Hiernaast staan vernieuwing en innovatie centraal in zijn werkwijze.

Jan beschikt over een rijk netwerk van  gelijkgestemde professionals die bij opdrachten kunnen worden ingezet.

Jan werkt met plezier en passie voor zijn huidige werkgevers ( www.carantegroep.nl ) en heeft daarom beperkte mogelijkheden in het vervullen van opdrachten. Ook zal hij geen opdrachten aannemen die het belang van zijn werkgevers kunnen schaden. 

Jan is een internationaal erkend facilitator (I.A.F) en is met zijn bureau Creatum CRKBO-geregistreerd bij het Centrum voor Post Initieel Onderwijs.

Samen met collega Diana van Donselaar is hij als enige geautoriseerd om training rond de dialoogmethode The Circle Way te verzorgen in het Nederlandstalig sprekend gebied                         ( www.thecircleway.nl ) 


Zie ook zijn profiel op www.linkedin.com

Jan vertelt ook verhalen! www.verhalenuithethart.nlDialoogmethodes, Human Resource Development-instrumentarium. Leiderschapsprogramma's.
Ontwerp MD-trajecten, organisatietrots, boeien & binden, cultuurtrajecten, leiderschap, zingeving. Competentiecatalogus, opleidingsbeleid, opleidingsjaarplan, advies en ontwerp professionaliseringstrajecten functies en afdelingen. Ontwerp virtuele leeromgeving, advies communicatiebeleid, Identiteitcampagnes, trainingen servicegerichtheid & klantvriendelijkheid, communicatieplannen,verbetering interne communicatie, communicatietrainingen.
Cursusontwerp, werkconferenties ontwerpen, advies kennisbeleid. Gespreksleiding, conflictbemiddeling, dagvoorzitter, teamtrainingen, coaching, begeleide groepsintervisie, expert groepsdynamika.

 

Creatum

to Top of Page